Вітаємо всіх із початком Третього сезону CFA Institute Research Challenge в Україні!

Дата публикации: Oct 02, 2012 10:23:35 AM

Дозвольте подякувати всім відповідальним особам від ВНЗ, що зареєструвались для участі у Всеукраїнському конкурсі з інвестиційних досліджень CFA Institute Research Challenge.

Цього року завданням відбіркового туру є написання студентами короткого звіту з аналізу галузі на тему: «Аналіз зернового ринку України».

Усі вимоги до виконання завдання відбіркового туру були надіслані на електронні адреси відповідальних осіб від ВНЗ!

Якщо Ваша команда прагне прийняти участь у CFA Institute Research Challenge, але не має контактів відповідальної особи, будь-ласка, звертайтесь до Анни Решетової, Координатора CFA Institute ResearchChallenge в Україні, за телефоном: +38 093 940 9000, або за електронною адресою: cfairc.ukraine@gmail.com.

Нагадуємо, що короткий звіт з аналізу галузі має бути надісланий Капітанами команд Координаторам CFA Institute Research Challenge в Україні електронною поштою за адресою: cfairc.ukraine@gmail.com до 10 жовтня 2012 року.

Звертаємо Вашу увагу на те, що разом із завданням відбіркового туру, кожна команда має надіслати підписану всіма членами команди відскановану Угоду про участь (Participation Agreement), оригінал якої має зберігатись до Відкриття конкурсу (Kick-off Meeting).

Бажаємо усім командам успіхів!

Із будь-якими питанням, будь-ласка, звертайтесь до Анни Решетової, Координатора CFA Institute Research Challenge в Україні, за телефоном: +38 093 940 9000, або за електронною адресою: challenge@cfaukraine.com.